ADMIRALGADE 26
ADMIRALGADE 26
1066 København K
+45 33 33 79 73
restaurant@admiralgade26.dk

MADEN · VINEN

 

[vinen]

Som med maden kommer mange glæder til jer på en tavle. Også glasvinene.

Kortet præsenterer det vi sælger i hele flasker og nogengange åbner vi også dem på glas.

Et vinkort til samtalen, til forkælelsen, til fordybelse og et ønske om mere.

 

VINKORT

 

[ at spise ]

Vores nye menu præsenteres på en tavle, når du kommer på besøg og er i hele taget mere foranderlig,
sådan som "tavleretter" nu er.

Der kan derfor på dagen være glædelige ændringer, tilføjelser og andre nødvendigheder.

Vi serverer den samme menu både til frokost og aften.


Choushoku (japansk morgenmad) hver lørdag frokost
Bestilles til hele bordet

200,- per person


Til den lette sult og et kærligt supplement

Oliven
40,-

Mandler
40,-

6 østers · citron · vinaigrette
150,-  / 30,- per styk.

Ansjoser, Don Bocarte
95,-

Hummus · naan
95,-

Naan · crème fraiche · brunet smør
75,-

Burrata · fersken
110,-

Cecina de Buey · lufttørret okse
135,-


Dagens tavlemenu 3 retter
375,-

En tur i køkkenet 8 serveringer, sammensat af køkkenet.
550,-


A la carte 

Beder · gedefriskost · kirsebær
85,-

Skaldyrsfad · nok til 2
dagspris

Aubergine · chinkiang
95,-

Bouillabaisse
95,- / 165,-

Nye kartofler · jomfruhummer · kumquat
145,-

Pasta · lam ragú
145,-

Havtaske · gulerod · ørredrogn · miso
225,-

Iberisk grisenakke · kimchi
195,-


Dessert

Petit four
45,

Dagens kage
75,-

Melon ·  gedemousse · sesam
75,-