ADMIRALGADE 26
ADMIRALGADE 26
1066 København K
+45 33 33 79 73
restaurant@admiralgade26.dk

MADEN · VINEN

 

[vinen]

Som med maden kommer mange glæder til jer på en tavle. Også glasvinene.

Kortet præsenterer det vi sælger i hele flasker og nogengange åbner vi også dem på glas.

Et vinkort til samtalen, til forkælelsen, til fordybelse og et ønske om mere.

 

VINKORT

 

[ at spise ]

Vores nye menu præsenteres på en tavle, når du kommer på besøg og er i hele taget mere foranderlig,
sådan som "tavleretter" nu er.

Der kan derfor på dagen være glædelige ændringer, tilføjelser og andre nødvendigheder.

Vi serverer den samme menu både til frokost og aften.


Choushoku (japansk morgenmad) hver lørdag frokost
Bestilles til hele bordet

200,- per person


Til den lette sult og et kærligt supplement

Oliven
40,-

Mandler
40,-

6 østers · citron · vinaigrette
150,-  / 30,- per styk.

Ansjoser, Don Bocarte
95,-

Burrata · tomat carpaccio · rabarber vinaigrette
115,-

Hummus · labneh · naan
95,-

Naan · crème fraiche · brunet smør
75,-

Cecina de Buey · lufttørret okse
135,-


Dagens tavlemenu 3 retter
395,-

En tur i køkkenet 8 serveringer, sammensat af køkkenet.
550,-


A la carte 

Hamachi sashimi · ponzu · radise
110,-

Hvide asparges · muslinger · sauce blanquette
125,-

Grøn salat · agurk · hyldeblomst
85,-

Nye kartofler · jomfruhummer · kumquat
125,-

Skaldyrsfad · nok til 2
dagspris

Bouillabaisse
95,- / 165,-

Dagens helstegte fisk · XO sauce
195,-

Iberisk grisenakke · kimchi
195,-


Dessert

Petit four
45,

Mazarinkage · lemon curd · oliven
75,-

Jordbær · fennikel flødeis · honning
75,-